Gastouderservice Unique!

Unique! Groot in bemiddelen van kleintjes

Evalueren vormt een belangrijk onderdeel voor het bewaken van de kwaliteit van de gastouderopvang en de werkzaamheden van het gastouderbureau. Regelmatig vragen wij onze gastouders en vraagouders onderstaand evaluatieformulier in te vullen. 

Wij vernemen graag uw positieve ervaringen maar ook verbeterpunten horen wij graag van u. Aan de hand van de evaluaties bekijken wij waar onze sterke kanten liggen en waar wij kunnen verbeteren. Verbeterpunten zullen overlegd worden met de oudercommissie om zo tot een kwaliteitsverbetering te komen die de opvang van uw kind(eren) bij de gastouder ten goede komt. 

Wij, als gastouderbureau, zijn wettelijk verplicht ten minste 1 keer per jaar de opvang met u te evalueren. Wij vinden het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven en zullen u daarom 1x per jaar benaderen om een evaluatiegesprek in te plannen. Mocht het echter niet mogelijk zijn om persoonlijk te evalueren dan kunt u onderstaand formulier invullen en ons toezenden.

Alle evaluaties worden vertrouwelijk behandeld. 

Evaluatieformulier gastouder/Gastouderbureau

Reden evaluatie *
Wilt u de opvang voortzetten? *
Is dit beeld verandert sinds de laatste evaluatie *
Zou u ons aanraden aan derden? *
Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie/gastouderraad*
Blijven de opvangdagen en tijden ongewijzigd? *
Mag deze evaluatie gedeeld worden met de (gast)ouder? *
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor het invullen van dit evaluatie formulier. Wij waarderen uw mening en ervaringen zeer.